Schoonheids Verwenbon

Info voor Salons

De Schoonheidsverwenbon groeit! Wekelijks nemen er nieuwe schoonheidssalons deel aan het landelijke netwerk. Deelname is kosteloos voor schoonheidssalons versterkt elkaars bekendheid.

Voordelen
  • Deelname vergt géén investering van de schoonheidssalon;
  • Deelname maakt het de salon makkelijker om gratis nieuwe klanten binnen te halen;
  • Deelname levert extra contactmomenten met de klant op;
  • Deelname doet gratis behandelingen tot het verleden behoren.

De Schoonheidsverwenbon biedt uw schoonheidssalon een platform dat landelijk bekend staat als het podium voor professionele en deskundige schoonheidsbehandelingen. Alleen dé specialist op het gebied van schoonheid vindt men hier.

Hoe werkt het?
Klanten van salons kunnen de Schoonheidsverwenbon vierentwintig uur per dag digitaal kopen en printen via de website www.schoonheidsverwenbon.nl. Deze verwenbon bevat een unieke code die niet te kopiëren valt en is te besteden bij alle aangesloten salons in Nederland.

Wanneer een klant zich in uw salon meldt met de schoonheidsverwenbon, dan controleert u vooraf de unieke code. Dit gebeurt digitaal en is op elk gewenst tijdstip mogelijk.

Binnen vijf werkdagen na deze controle zal de waarde van de verwenbon, minus provisie, op de rekening van de salon worden bijgeschreven. Zowel de controle als de overboeking gebeuren via een beveiligde verbinding en omgeving.

Aanmelding
Meer inhoudelijke informatie en de voorwaarden voor deelname aan de Schoonheidsverwenbon kan verkregen worden via het contactformulier.

Voorwaarden voor Salons

Salon aanmelden