Schoonheids Verwenbon

Verschillende bonnen

Er is een Schoonheidsverwenbon ter waarde van vijfentwintig, vijftig en honderd euro.

  • € 25,- biedt één behandeling naar keuze zoals epileren, harsen, verven, voet- of handbehandeling of een korting op een gezichtsbehandeling.
  • € 50,- biedt één behandeling naar keuze of korting op de meerprijs met een gratis check-up binnen vier weken. Daarnaast is er de mogelijkheid een product van maximaal € 50,- aan te schaffen met 25% korting.
  • € 100,- biedt één behandeling op maat of een combinatie van gezichts- en hand- of voetverzorging. Tevens krijgt u een gratis check-up binnen vier weken en de mogelijkheid een product van maximaal € 100,- aan te schaffen met 35% korting.

 

Aanschaf en besteding
De Schoonheidsverwenbon kan op elk gewenst tijdstip aangeschaft worden via deze website. Iedere bon beschikt over een unieke digitale code waaraan u via de website een persoonlijke boodschap en bijpassend kadopapier toevoegen.

Met het gemak van één druk op de knop rolt de Schoonheidsverwenbon vervolgens enkele minuten later uit de printer. De Schoonheidsverwenbon is geldig tot één jaar na uitgave en kan besteed worden in heel Nederland bij alle aangesloten schoonheidssalons.

De schoonheidsspecialiste zal voor aanvang van de door u gewenste behandeling de Schoonheidsverwenbon scannen, waarna de ontvanger van dit prachtige geschenk heerlijk verwend zal worden.

Twijfelt u of het een geschikt moment is om de Schoonheidsverwenbon te geven, lees dan onze selectie van geschikte kadomomenten.

Bestel